Mézeskalácsház díszítő workshop Budapesten

A 6-7 órás foglalkozás alatt, a tematika szerint megadott, már készre sütött nagy méretű mézeseket:
- Nagy házikó részei (15x20x20)
- fenyők
- szarvast, cukormázzal díszítjük és összeépítjük.

Megismerkedünk a szükséges alapanyagokkal, eszközökkel, különböző színezési lehetőségekkel. Valamint a csomag tartalmaz egy nagyméretű átlátszó dobozt, a könnyebb szállítás érdekében.

A foglalkozás nem minősül oktatásnak, de bemutatok olyan technikákat, amelyekkel a továbbiakban otthon is könnyedén és kreatívan lehet mézeseket díszíteni és a házat összerakni. A regisztrációs díjat, teljes vételárat, előleget csak átutalással vagy kártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni. Szállítási módnál pedig a személyes átvételt kell választani. Előleg befizetésénél a fennmaradó összeget személyesen, készpénzzel és kártyás fizetéssel is lehet kiegyenlíteni. foglalkozás alatt korlátlan kávé, tea, üdítő, sütemény, pogácsa fogyasztható. Barátnős/ csoportos jelentkezés esetén 10% kedvezményt is adunk, amely a regisztrációs díj előlegnél minimum 2 fő vásárlásánál vehető igénybe, amely a fennmaradó összegből kerül levonásra.

A Workshop regisztráció, az előleg, vagy a teljes összeg befizetésével együtt érvényes. A vásárlás átruházható, viszont későbbi időpontra nem használható fel. Díjmentes lemondásra az adott időpont előtt 2 héttel van lehetőségetek jelezni. Természetesen átruházható, viszont más időpontra nem rakható át.

Variáció kiválasztása:

11 000 Ft-tól
Please select variants first